To PFLP καλεί τις αραβικές και διεθνείς δυνάμεις να κλιμακώσουν τις δράσεις αλληλεγγύης, 3/1/2009

Το PFLP σήμερα 3 Γενάρη, καλεί τον αραβικό λαό και τις προοδευτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, να κλιμακώσουν κάθε μορφή αντίστασης, ενάντια στους σιωνιστές και ιμπεριαλιστές εχθρούς.

Αναφέρεται στη μαζική ανταπόκριση του αραβικού λαού που βρίσκεται στους δρόμους σε όλη την αραβική πατρίδα και υποστηρίζει τις αδελφές και τους αδελφούς του στην πολιορκημένη Γάζα, και καλεί αυτή την αντίσταση να συνεχίσει και να κλιμακωθεί. Περαιτέρω, το Μέτωπο καλεί την λαϊκή και ένοπλη αντίσταση ενάντια στους κατακτητές και εισβολείς της πατρίδας μας να ενταθεί και να επεκταθεί, ώστε οι προσπάθειες του εχθρού να εντείνει τα εγκλήματά του στη Γάζα, να νοιώσουν την ανταπόδοση της αντίστασης και τα πυρά της οργής και της αποφασιστικότητας των λαών παντού.

Συνεχίζοντας το PFLP, καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο να συνεχίσουν και να εντείνουν τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις ενάντια στα εγκλήματα του Ισραήλ και των ΗΠΑ, και ενάντια στην συνέργια της ΕΕ και την υποστήριξή της σ’ αυτό τον πόλεμο ενάντια στον παλαιστινιακό λαό. Το PFLP χαιρετίζει τις μαζικές κινητοποιήσεις σε πόλεις όλου του κόσμου –Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Όσλο, Βραζιλία, Λίμα, Ρώμη, Σαν Φραντσίσκο, Σικάγο, Μεξικό, Μπογκοτά, Μανίλα, Τζακάρτα, Κουάλα Λουμπούρ και οπουδήποτε αλλού- και καλεί για συνέχιση της πίεσης προς τις κυβερνήσεις τους.

Τέλος το PFLP δηλώνει πως ζούμε μια ιστορική στιγμή, μια ιστορική μάχη για την ύπαρξη της αντίστασης και το μέλλον του παλαιστινιακού ζητήματος. Τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση, όπως κάνει η αντίσταση στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη, με όλες τις έσχατες μορφές δράσης και κινητοποίησης σε όλη την αραβική πατρίδα, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Προς τη νίκη!

Μετάφραση της ανακοίνωσης από την ιστοσελίδα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης:
http://www.pflp.ps/english/?q=pflp-calls-upon-arab-and-international-forces-esca