Η αντίσταση επιβεβαιώνει θύματα μεταξύ των ισραηλινών κατοχικών στρατιωτών τις πρώτες ώρες της εισβολής, 3/1/2009

Πηγές του PFLP επιβεβαίωσαν ότι τις πρώτες ώρες της χερσαίας εισβολής στη Γάζα, υπάρχει ήδη ένας αριθμός απωλειών στις γραμμές των ισραηλινών κατοχικών στρατιωτών, εξαιτίας των θαρραλέων μαχών που διεξάγουν οι δυνάμεις της αντίστασης.

Καθώς συνεχίζουν τη χερσαία εισβολή οι ισραηλινές δυνάμεις χτυπούν κατά κύριο λόγο γυναίκες και παιδιά. Γιατροί και ιατρικό προσωπικό στα παλαιστινιακά νοσοκομεία αναφέρουν ότι οι σοβαρά τραυματισμένοι και οι νεκροί που φτάνουν εκεί έχουν τραύματα από βόμβες διασποράς και άλλα ιδιαίτερα καταστροφικά όπλα που χρησιμοποιούνται κατά ανθρώπων, τα αποκαλούμενα κατά-προσωπικού όπλα. Επίσης τα χτυπήματα των κατακτητών σε πηγές καυσίμων προκαλούν μεγάλες πυρκαγιές που δηλητηριάζουν το λαό μας και προκαλούν περιβαλλοντική καταστροφή.

Παρά τα συνεχιζόμενα φρικιαστικά εγκλήματα του κατακτητή, η αντίσταση συνεχίζει να τον αντιμετωπίζει και να μην του επιτρέπει να εξαλείψει την αντίστασή μας. Συνεχίζουμε να εκτοξεύουμε πυραύλους στην καρδιά του κατακτητή και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ανατινάχτηκε κατοχικό άρμα μάχης καθώς προσπαθούσε να προωθηθεί στη Γάζα και οι κατοχικοί στρατιώτες έχουν σοβαρές απώλειες εξαιτίας των μαχητών της αντίστασης σε τρεις τομείς της Γάζας όπου προσπαθούν να εισβάλουν.

Το PFLP προειδοποιεί για την εξαπόλυση ψυχολογικού πολέμου από τον εχθρό με σκοπό να σπάσει το ηθικό του ακλόνητου λαού μας.

Προς τη νίκη!

Μετάφραση της ανακοίνωσης από την ιστοσελίδα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης:
http://www.pflp.ps/english/?q=resistance-confirms-casualties-israeli-occupation-