ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Β.ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Φ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Η Αριστερά των αγώνων, των αντιστάσεων, των κινημάτων και των ενεργών πολιτών, μέσα από το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ δυναμώνει και ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα των εκλογών. Ετοιμάζεται να είναι η ισχυρότερη αριστερή αντιπολίτευση των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων.

Βασίλης Χατζηλάμπρου

Βασίλης Χατζηλάμπρου

Το σχέδιο του λιγότερου κράτους που υπερασπίζεται ο δικομματισμός μπορεί να ακυρωθεί. Κανένας πολίτης δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι είναι πρόταση διακυβέρνησης η ιδιωτικοποίηση των πάντων, η διάλυση της υγείας, το ξεπούλημα της παιδείας, οι μπίζνες πάνω στην αποτεφρωμένη γη της χώρας. Κανένας πολίτης δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι πρόταση διακυβέρνησης το κλέψιμο των ταμείων ασφάλισης, ο πλουτισμός λίγων εταιρειών και τραπεζών και η υπερχρέωση των λαϊκών οικογενειών, οι μισθοί των 500 ευρώ για τα νιάτα.

Αυτό το πρόγραμμα είναι το πρόγραμμα των λίγων και πλουσίων, είναι το πρόγραμμα που δεν αμφισβητεί ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, είναι το πρόγραμμα που πολεμάει η Αριστερά, που πολεμάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καμία συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει την επόμενη μέρα ανάμεσα στην ενωτική Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ. Γιατί τα προγράμματα μας δεν συγκλίνουν, είναι αντίπαλα, γιατί όποτε πήγε η αριστερά στο χωράφι του κυβερνητισμού έχασε, διέλυσε το πρόγραμμα της προς όφελος των μεγάλων.

Τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ τον συναντήσαμε πολλές φορές αυτά τα χρόνια ενάντια στην ηγεσία του και δίπλα σε μας. Έφτασε η ώρα να μην ξαναπάει η Αριστερά προς το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ προς την Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται μόνο με το λαό! Αυτό είναι το πρόγραμμα που θέλουμε να ψηφιστεί στις 16 Σεπτέμβρη».

Βασίλης Χατζηλάμπρου, Φιλαρέτη Ζαφειροπούλου,

Υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ