2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στις 10, 11 και 12 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις Ταεκβοντό του Φαλήρου – αποδεικνύοντας ότι το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ, το ταξίδι του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται μέσα σε δύσκολα νερά, νέα τοπία και μεγάλες προκλήσεις. Στις σελίδες που ακολουθούν προσπαθούμε να δώσουμε μια εικόνα και εκτίμηση για την 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, ώστε ο αναγνώστης να έχει μια πιο σαφή πληροφόρηση και αξιολόγηση.

Στο πρώτο κείμενο, ο Ρούντι Ρινάλντι επιχειρεί μια πιο συνολική εκτίμηση-αποτίμηση της Συνδιάσκεψης.

Η ομιλία της Νάντιας Βαλαβάνη συγκρίνει το κλίμα ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη Συνδιάσκεψη, και δίνει έμφαση στο αν έχει κλείσει ή όχι η “δεύτερη ευκαιρία” για την οποία είχε κάνει λόγο πέρυσι.

Οι καταλήξεις της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης δίνονται μέσα από την ομιλία-κλείσιμο του νέου συντονιστή της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Θεωνά.

Τέλος, υπάρχουν αποσπάσματα από παρεμβάσεις, μικρές εικόνες και πληροφορίες για τη Συνδιάσκεψη, και ένα σχόλιο για το πώς την αντιμετώπισε ο “Ριζοσπάστης”.

Πλήρη κείμενα, ομιλίες, εισηγήσεις, παρεμβάσεις κ.λπ. μπορεί να βρει ο αναγνώστης στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ: www.syriza.gr