ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, 19/11/2006

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ;

Οι φοιτητικές πορείες του καλοκαιριού πνίγονται στα χημικά, και χτυπιούνται βάναυσα από τα ΜΑΤ.

Οι εκπαιδευτικοί στις πορείες του Σεπτέμβρη – Οκτώβρη χτυπιούνται επίσης από τα ΜΑΤ και ψεκάζονται αλύπητα με χημικά.

Οι εκπρόσωποι της αστυνομίας (κάτι φασιστόμουτρα που λατρεύουν τον Παπαδόπουλο της χούντας) βγαίνουν στα ΜΜΕ και βρίζουν καθηγητές, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, νεολαίους και τους αποκαλούν «διαδηλωσάκηδες».

Ο Υπουργός των ΜΑΤ και της βίας Πολύδωρας αποκαλεί τα ΜΑΤ «ακούνητα και αμίλητα στρατιωτάκια» και τους φοιτητές «εφορμούσες διμοιρίες διαδηλωτών με ρόπαλα».

Ο Υπουργός των ΜΑΤ και της βίας Πολύδωρας αποκαλεί τους ΜΑΤατζήδες «πραίτορες» που φυλάσσουν τον νόμο…

Ο Υπουργός των ΜΑΤ και της βίας Πολύδωρας απειλεί ότι θα παραιτηθεί αν δεν πάρουν οι αστυνομικοί τα «50 ψωροεκατομμυριάκια ευρώ» που τους έχει τάξει η κυβέρνηση. Εννοείται ότι η κυβέρνηση τα δίνει.

Η Υπουργός της βίας και της παραπαιδείας Γιαννάκου, μετά από 6 βδομάδες απεργίας των δασκάλων δεν δίνει ούτε ένα ευρώ παραπάνω σε δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς, και στην παιδεία συνολικά… Εννοείται ότι η κυβέρνηση μειώνει ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό για την παιδεία.

Οι δικαστές με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου αυξάνουν μέχρι και 100% τους μισθούς τους φτάνοντας τον μήνα να παίρνουν κάποιοι έως και 10.000€ και ο μέσος μισθός δικαστή να είναι 4.500€ το μήνα.

Οι δικαστές με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου συστήνουν (δίνουν εντολή) στα δικαστήρια να μην δικαιώνουν τους εργαζόμενους όταν αυτοί προσφεύγουν στη δικαιοσύνη.

Οι δικαστές με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου αρνούνται να δικαιώσουν τους συμβασιούχους, καταστρατηγώντας το ίδιο το ελληνικό Σύνταγμα στο οποίο ορκίστηκαν…

Αφού οι αστυνομικοί πήραν τα 50 ψωροεκατομμυριάκια γιατί «είναι πιο παραγωγικοί από οποιοδήποτε άλλο κλάδο εργαζομένων» (Πολύδωρας), ψέκασαν με χημικά την πορεία του Πολυτεχνείου, ασφαλίτες σάπισαν στο ξύλο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, ασφαλίτες και ΜΑΤ προχώρησαν σε 90 προληπτικές συλλήψεις πριν την πορεία, ασφαλίτες και ΜΑΤ συνέλαβαν με επιχείρηση σκούπα ολόκληρες ομάδες διαδηλωτών, σε μια πορεία που δεν έσπασε ούτε μια βιτρίνα.

Ασφαλίτες και ΜΑΤ κάναν πλάτες στους ροπαλοφόρους του ΠΑΣΟΚ όταν επιτέθηκαν με τα ρόπαλα και τα κράνη σε «άοπλους» διαδηλωτές. Φοιτητής που χτυπήθηκε στο κεφάλι με ρόπαλο μπήκε στην εντατική…

Όσοι συνελήφθησαν στις 17/11 δικάστηκαν κατευθείαν σε βαριές ποινές, ενώ οι μπάτσοι θα κάνουν ΕΔΕ μεταξύ τους για να βρουν αν οι ασφαλίτες (που δέρναν μπροστά στα ΜΑΤ) ήταν ασφαλίτες και αν ο φοιτητής έπεσε στη ζαρτινιέρα μόνος του…

Το ΚΚΕ και ο βουλευτής του Ο.Κολοζώφ συναντιέται με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και μοιράζονται οι ρόλοι: Οι κρανοφόροι και ροπαλοφόροι του ΚΚΕ «καθαρίζουν» μέσα στο Πολυτεχνείο, οι κρανοφόροι και ροπαλοφόροι των ΜΑΤ «καθαρίζουν» στην πορεία. Η υπεράσπιση του ασύλου από τους φοιτητικούς συλλόγους στη Θεσσαλονίκη δείχνει έναν άλλο δρόμο.

Στην Ιατρική Λάρισας κλείδωσαν τις πόρτες και δεν άφησαν τους φοιτητές να τιμήσουν το Πολυτεχνείο. Στην Αθήνα τα ΜΑΤ περικύκλωσαν το Πολυτεχνείο και καταπάτησαν το άσυλο στα Προπύλαια.

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1973;

ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Η τρομοκρατία δε θα περάσει γιατί οι αγώνες της νεολαίας και ολόκληρου του λαού είναι δίκαιοι.

Έξω η Αστυνομία και το παρακράτος από τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.