Το χρονικό του ξεσηκωμού – Τρίτη, 09/12/2008

Κλέβει – Πουλάει – Δολοφονεί – Κάτω η κυβέρνηση του Καραμανλή!


Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Latuff.

Η κυβέρνηση βρίσκεται πια σε πανικό. Νωρίς το πρωί ο Καραμανλής συναντά τον Παπούλια και επιχειρεί να διαμορφώσει κλίμα συναίνεσης ή/και εκφοβισμού και με τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς. Αυτή η κυβέρνηση έχει τελειώσει στη συνείδηση και το μυαλό των προοδευτικών ανθρώπων και των νέων. Έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες. Μονόδρομος είναι η παραίτησή της. Δείτε τις δηλώσεις του Α. Αλαβάνου.
Προκλητική είναι η επίθεση της Α. Παπαρήγα στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο το Μέγαρο Μαξίμου! Δείτε σχετικό σχόλιο της ΚΟΕ και ανακοίνωση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα γίνεται η κηδεία του Αλέξη στο νεκροταφείο Π.Φαλήρου στις 15:00. Ο αγώνας ενάντια στην ανάλγητη και δολοφονική κυβέρνηση πρέπει να συνεχιστεί. Γράμμα από μαθήτρια για τον χαμό του Αλέξη.
Δείτε δελτίο τύπου της ΚΟΕ Ηρακλείου για τη δράση αστυνομικών δυνάμεων. Στην Πάτρα η κατάσταση θύμιζε μέρες του ’91 με την οργανωμένη δράση παρακρατικών ακροδεξιών συμμοριών που με δολοφονικό τρόπο και σε πλήρη συνεργασία με τα ΜΑΤ χτύπησαν τους διαδηλωτές. Δείτε Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.