ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΤ, 06/09/2007

Σε παρουσία του στην τηλεόραση της ΝΕΤ, την Πέμπτη 6/9/2007 στις 23:45, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και στέλεχος της ΚΟΕ, δήλωσε μεταξύ άλλων:

 

Βασίλης Χατζηλάμπρου

Βασίλης Χατζηλάμπρου

«Από την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, θα μείνουν δύο πράγματα: Πρώτον η μικρή Αναστασία. Η μικρή Αναστασία αυτό το καλοκαίρι είδε τη μισή Ελλάδα να καίγεται, αυτές τις μέρες θα πάει σχολείο και θα λείπουν δάσκαλοι γιατί οι δαπάνες για την παιδεία είναι ελάχιστες. Η μικρή Αναστασία έχει μπροστά της έναν οικονομικό γολγοθά για να σπουδάσει, και οι δικοί της αν είναι απλοί εργαζόμενοι, θα ζουν με μικρούς μισθούς, μέσα στη φτώχεια και την ανασφάλεια για να τα φέρουν βόλτα… Στην απάντηση που πήρε η μικρή Αναστασία για το τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος πρωθυπουργός, η απάντηση του κ.Καραμανλή ήταν ότι μείωσε τη γραφειοκρατία στη δημόσια διοίκηση και ότι προσπαθεί. Ευτυχώς ο δημοσιογράφος έκανε την μικρή Αναστασία να είναι μόνο 8 χρονών ώστε να μην ψηφίζει…

Δεύτερον: Από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Αλέκος Αλαβάνος ήταν εκείνος που υπεράσπισε τη νέα γενιά και τον μεγάλο αγώνα που έδωσε. Αυτή η γενιά έδωσε σε όλη την κοινωνία -και σε εμάς- ένα μάθημα αξιοπρέπειας και στάσης ζωής. Να τολμάμε να αγωνιζόμαστε, να τολμάμε να νικάμε. Από αυτή τη γενιά, εμείς, ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς εμπνεόμαστε».