Τα “δύο άκρα”, του Γ.Α.

Με αφορμή τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου, ξεσπάθωσαν και πάλι οι γνωστοί τηλεπαραθυράκηδες. Βέβαια η αποκάλυψη της συνεργασίας κρατικών και παρακρατικών τους εμπόδισε αυτή τη φορά να πιπιλίσουν τη γνωστή καραμέλα περί ευθυνών της Αστυνομίας επειδή τάχα… ανέχεται τους κουκουλοφόρους. Αναγκάστηκαν με βαριά καρδιά να θυμηθούν το παλιό επιχείρημα περί των "δύο άκρων που συγκρούονται και καταστρέφουν". Ταυτόχρονα βέβαια φρόντισαν να νομιμοποιήσουν τους μαχαιροβγάλτες, βγάζοντας τους "εκπροσώπους" των νεοναζί στα τηλεπαράθυρα, ενώ έριχναν καρούλια στους "γνωστούς-αγνώστους βάνδαλους". Όλοι αυτοί οι διαπλεκόμενοι με τον χιτλερικό εσμό τηλεπαραθυράκηδες προσπαθούν να συγκαλύψουν την αλήθεια, που απαγορεύει τις "ίσες αποστάσεις".

Από τη μια έχουμε τις φασιστικές συμμορίες, δηλαδή αποδεδειγμένα εγκληματικές οργανώσεις σχετιζόμενες και χρηματοδοτούμενες από τον υπόκοσμο και την αστυνομία, στελέχη των οποίων έχουν καταδικαστεί για ωμές και απρόκλητες δολοφονικές απόπειρες – αρκεί να θυμηθούμε τον "ήρωα" των εγχώριων νεοναζί Α. Ανδρουτσόπουλο. Αυτές οι συμμορίες έχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει το τελευταίο διάστημα, ιδίως αφού "νομιμοποιήθηκαν" με το πανταχόθεν προβαλλόμενο ΛΑΟΣ, και πολλαπλασιάζουν τους απρόκλητους ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα, επιθέσεις σε σπίτια. Αν δεν μπει φρένο στη σκοτεινή, απάνθρωπη δράση τους, οι απόπειρες θα γίνουν ανθρωποκτονίες.

Από την άλλη, το αντιεξουσιαστικό ρεύμα συγκινεί τμήμα της νεολαίας. Τροφοδοτείται τόσο από την τεράστια κοινωνική κρίση, που γεννά αδιέξοδα και οργή, όσο και από τις ελλείψεις μιας Αριστεράς που συχνά αγνοεί την άγρια πραγματικότητα που βιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες νέοι και προκρίνει το επίσημο πολιτικό παιχνίδι, αντί να πασχίσει να εκφράσει αυτούς που χτυπιούνται και περιθωριοποιούνται. Το γεγονός ότι η δράση των αντιεξουσιαστών αποτελεί υπόδειγμα σύγχυσης και έλλειψης προοπτικής, ότι αδιαφορεί για την κοινωνική απεύθυνση και γίνεται ευάλωτο σε κάθε είδους επιθέσεις, κάθε άλλο παρά αρκεί για να επιτρέψει μια ταύτισή τους με τους εγκληματίες φασίστες!

Μάταια προσπαθείτε να εξομοιώσετε τον νέο που σπάει μια τζαμαρία με τον φασίστα που μαχαιρώνει ή μπουκάρει σε ένα σπίτι και χτυπά ανυπεράσπιστους ανθρώπους, κύριοι των τηλεπαράθυρων! Μάταια "αγανακτείτε" με το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας όταν οι συνομιλητές σας την τυλίγουν γύρω από ένα λοστό με τον οποίο ανοίγουν κεφάλια. Από τη μια έχουμε μια κραυγή αντίδρασης, από την άλλη εγκληματίες. Απλά πράγματα. Οι τηλεοπτικές πολυθρόνες στις οποίες ζεσταίνετε το αβγό του φιδιού με το πρόσχημα της "αντικειμενικότητας" (πού τη βρήκατε για να τη χάσετε;) αποτελούν την απόδειξη της συνενοχής σας. Και αλήθεια, με την ευκαιρία, τι γίνεται με εκείνον τον σούπερ-εθνικόφρονα δικηγόρο, τον μπλεγμένο στη Ζαχοπουλειάδα στενό φίλο των βουλευτών του ΛΑΟΣ, που… κατέστρεψε ένα φορτηγό στην προσπάθειά του να "αυτοκτονήσει"; Τον ξεχάσατε;

Γ.Α.