Πρωτοβουλίες ΣΥΡΙΖΑ για τον φετινό αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους σε μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις των Εργατικών Κέντρων της χώρας για τον φετινό αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς με κεντρικό σύνθημα «δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει κεντρικά τις εξής πρωτοβουλίες:

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ με την υποψήφια ευρωβουλευτή Ελένη Σωτηρίου στη VODAFONE (Τζαβέλα 1-3, Χαλάνδρι) την Τρίτη 28/4 στις 9:00 το πρωί.

Περιοδεία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά την Τετάρτη 29/4 στις 10:00 το πρωί.

Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Θεόδωρο Δρίτσα στα γραφεία του ΝΑΤ (Εθν. Αντιστάσεως 1, Πειραιάς) την Τετάρτη 29/4 στις 11:00 το πρωί.

Συμμετοχή κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με τον επικεφαλής  του ευρωψηφοδελτίου του Ν.Χουντή στην κινητοποίηση του ΕΚΑ, στο κτίριο της NOVA  στα Γλυκά Νερά, την Τετάρτη 29/4 στις 2:00 το μεσημέρι.

Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΛΠ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Παναγιώτη Λαφαζάνη την Πέμπτη 30/4 στις 7:00 το πρωί.

Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Γιάννη Μπανιά στη ΔΕΛΤΑ (Λεωφόρος Ειρήνης 19, Ταύρος) την Πέμπτη 30/4 στη 13:30 το μεσημέρι.

Περιοδεία-συγκέντρωση με τον Αλέξη Τσίπρα και την υποψήφια ευρωβουλευτή Ελένη Σωτηρίου στην TELEPERFORMANCE (Βενιζέλου 330 (Θησέως), Καλλιθέα) την Πέμπτη 30/4 στις 17:00 το απόγευμα.

Προσυγκέντρωση του Δικτύου Συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή 1/5 στις 10:00 το πρωί στη συμβολή των οδών Χαλκοκονδύλη και Πατησίων και εν συνεχεία πορεία για την πλατεία Κλαθμώνος για συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.