Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας: Στήριξη της ΚΟΕ στην επίθεση που δέχεται από τα δεξιά

Σύντροφοι της ΚΟΕ,

Η Εκτελεστική Επιτροπή των “Οικοσοσιαλιστών Ελλάδας” καταδικάζει απερίφραστα την –εκτός πολιτικού ήθους και έθους της Αριστεράς– επίθεση που δέχεστε τις τελευταίες ημέρες από στελέχη του “ανανεωτικού” χώρου. Η στάση κάποιων απέναντι στην οργάνωσή σας αλλά και στην επιλογή της σ. Ελένης Σωτηρίου ξεφεύγει πλέον από τα όρια της γραφικότητας και γίνεται οργανωμένο κυνήγι μαγισσών. Το ίδιο, δυστυχώς, συνέβη σε μεγάλο βαθμό και κατά την προεκλογική περίοδο, όχι μόνο από το συγκεκριμένο χώρο αλλά και από εκτός ΣΥΝ μέλη/στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως όχι δημόσια, μα με το ίδιο ύφος.

Το αν κανείς συμφώνησε ή διαφώνησε με επιλογές και θέσεις έπρεπε να μείνει πίσω, στην εποχή της διαβούλευσης. Οι μάχες, όμως, όπως και η επεξεργασία των αποτελεσμάτων τους, πρέπει να δίνονται ενωτικά, συντροφικά, επαναστατικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να κερδίσει πολλά από τη σύνθεση των ιδεών των συνιστωσών του. Οι αλληλοεπιθέσεις είναι εκτός της λογικής μας και θα πρέπει να καταδικαστούν από όλους μας ΑΜΕΣΑ, ώστε ενωμένοι να επεξεργαστούμε το σχέδιο ανάπτυξης, ενδυνάμωσης και αποτελεσματικότητας της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και Οικολογίας.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009
Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας