Έκτακτη είδηση: Απέτυχε δολοφονική απόπειρα του εχθρού ενάντια στον σύντροφο Jamil Mizher, 4/1/2009

Στις 4 Γενάρη, ο εχθρός βομβάρδισε δύο σπίτια σε μια προσπάθεια να δολοφονήσει τον σύντροφο Jamil Mizher, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Η δολοφονική αυτή επίθεση εντάσσεται στην εκστρατεία δολοφονιών και βομβαρδισμών ενάντια στους ηγέτες της παλαιστινιακής αντίστασης που έχει εξαπολύσει ο εχθρός.

Τα σπίτια ήταν άδεια και η οικογένεια του συντρόφου είναι ασφαλής. Το Λαϊκό Μέτωπο θεωρεί αυτό το νέο ισραηλινό έγκλημα πολέμου, ως προσπάθεια να χτυπηθούν οι ηγέτες του, και δηλώνει πως τέτοιες φρικαλεότητες το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενισχύουν το Μέτωπο και την αφοσίωση της ηγεσίας του στην ένοπλη αντίσταση και την αντεκδίκηση. Αεροπορικές επιθέσεις και βομβαρδισμοί σημειώθηκαν επίσης και εναντίον γραφείων του Λαϊκού Μετώπου.

Οι σύντροφοι των Ταξιαρχιών Abu Ali Mustafa, της ένοπλης πτέρυγας του Λαϊκού Μετώπου, δήλωσαν πως αντικειμενικός στόχος της επιχείρησης αυτής, είναι να κοπεί η επαφή ανάμεσα στην ηγεσία, τους μαχητές και το λαό, και πως η ισραηλινή εκστρατεία δολοφονιών και βομβαρδισμών σπιτιών είναι αποτυχημένη και δεν διακόπτει τις επικοινωνίες της αντίστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εχθρός έχει χτυπήσει δεκάδες σπίτια ηγετών της αντίστασης, κατασφάζοντας ολόκληρες οικογένειες.

Για μια ακόμα φορά, το Λαϊκό Μέτωπο, επαναλαμβάνει ότι όλα τα ισραηλινά εγκλήματα εις βάρος του λαού μας, δεν θα καταφέρουν να σταματήσουν την αντίστασή μας, να εμποδίσουν το σκοπό μας ή να κάμψουν την αποφασιστικότητά μας να νικήσουμε.

Μετάφραση της ανακοίνωσης από την ιστοσελίδα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης:
http://www.pflp.ps/english/?q=breaking-news-enemy-fails-assassination-attempt-ag