Φτάνει πια! Σπείρτε μακριά από την αριστερά το μίσος σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Κ.Ο.Ε  ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Β.ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ

Πέρα από κάθε διαφωνία και διαφορετική πρακτική , σήμερα που όλος ο λαός βρίσκεται κάτω από την τρομοκρατία των κυβερνητικών μέτρων και των διαταγών της Κομισιόν, σήμερα που οι φράσεις «ενότητα στη δράση», «κοινός βηματισμός στους αγώνες», «μέτωπο για την ανατροπή της αντεργατικής και αντιλαϊκής επίθεσης»,  έρχονται καθημερινά στα χείλη όλο και περισσότερων αριστερών σε όλη τη χώρα από το ΚΚΕ μέχρι την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, η στάση και η ένταση που επιλέγει η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ Πάτρας να επιτεθεί σε ένα σύντροφο αγωνιστή της Αριστεράς, σε μια αριστερή δύναμη, είναι  απαράδεκτη αλλά και απογοητευτική.

Είναι απορίας άξιο αν τα μέλη και οι συναγωνιστές του ΠΑΜΕ σε όλη την Αχαΐα, ρωτήθηκαν, ενημερώθηκαν ή έστω ζητήθηκε η γνώμη τους για αυτή την ανελέητη επίδειξη μίσους απέναντι σε αριστερές δυνάμεις και αγωνιστές. Δεν πιστεύουμε πως υπήρξε κανένας που να γνώριζε εκ των προτέρων τις ανατριχιαστικές διαθέσεις των συγγραφέων αυτών των ανακοινώσεων, γιατί κανένας πραγματικός αγωνιστής, αριστερός άνθρωπος και τίμιος συνδικαλιστής δεν θα προσυπέγραφε  τη λάσπη και τον αντι-αριστερό οχετό των ανακοινώσεων αυτών.

Φτάνει πια! Μέσα στις ώρες που ο λαός ζητάει όραμα και δυνάμεις συγκεντρωμένες απέναντι στην συναινετική επίθεση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ η Αριστερά δεν μπορεί να τρώει τα σωθικά της! Αυτή θα είναι η κατάληξη, το απόγειο της γραμμής  του ΠΑΜΕ; Ο πόλεμος εναντίον όσων δεν ανήκουν σε αυτό;

Πιστέψαμε όταν είδαμε την πρώτη ανακοίνωση ότι ήταν λάθος τα περί «απεργοσπαστών» και «εργατοπατέρων» για το Βασίλη Χατζηλάμπρου. Όμως η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ, με την δεύτερη ανακοίνωση της χρησιμοποίησε τις λέξεις «εργατοπατέρας», «εργοδοτικοί λακέδες της χούντας», «κολαούζος των ξεπουλημένων», «λαμόγιο και λέρα». Τελικά  πεισθήκαμε πως κάποιοι το είχαν σχεδιάσει καλά.

Όχι στις πλάτες της Αριστεράς, όχι στις πλάτες των εργαζομένων το φόρτωμα μιας  διασπαστικής γραμμής.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !

 

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ :

Ν.Ε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ,
ΑΚΟΑ,
ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,
ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ,
ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ,
ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ,
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ,
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

23/2/2010