Ανακοίνωση για το ζήτημα της κράτησης του 6χρονου

ΚΟΕ-Ανακοίνωση

ΚΟΕ-ΑνακοίνωσηΗ εκδικητική μανία των μηχανισμών καταστολής κατά τα σύγχρονα αντιτρομοκρατικά πρότυπα, ξεσπά πάνω στο 6χρονο παιδί των Ρούπα Μαζιώτη, δείχνοντας αγριανθρωπισμό, υποβάλλοντάς το σε μια άκρως τραυματική εμπειρία μέσα στα κτίρια της ΓΑΔΑ.
Αυτή η «ευαισθησία» των μηχανισμών καταστολής επιδεικνύεται σε μια περίοδο που κυβερνά η «πρώτη φορά αριστερά» που υποτίθεται θα έφερνε αλλαγές σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα όσον αφορά τα ατομικά δικαιώματα.
Αν στην θέση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκονταν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης θα είχαν αμέσως βομβαρδιστεί τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο με καταγγελίες και ανακοινώσεις καταδικάζοντας τις πρακτικές αυτές. Τώρα άκρα του τάφου σιωπή από τους αναίσθητους «δικαιωματιστές» που κυβερνούν.
Σωστά ο Μανώλης Γλέζος στην δήλωσή του αναφέρει ότι ζήλεψαν τον Ερντογάν…
Να δοθεί άμεσα ο 6χρονος στην οικογένειά του και να σταματήσουν όλα τα τερτίπια και οι καθυστερήσεις. Κάθε καθυστέρηση αποδεικνύει απλά την εκδικητική μανία. Η κράτηση του ανήλικου παιδιού έχει ήδη διαρκέσει πάρα πολύ και η οποιαδήποτε συνέχισή της δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Προσβάλλει βάναυσα τα στοιχειώδη ήθη μιας κοινωνίας.

ΚΟΕ, 5/1/17