Όλοι σήμερα έξω στη Βουλή στις 6μμ

Πιο πολλοί, πιο αποφασισμένοι, πιο δυνατοί!

Τα μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης μπορούν ν’ ανατραπούν!

Έξω το ΔΝΤ και η Ε.Ε από τη χώρα!

Είμαστε πολλοί όσοι πλημμυρίσαμε χθες τους δρόμους της χώρας, διαδηλώνοντας την οργή μας για το ολοκαύτωμα που ετοιμάζει η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου και όσοι τη στηρίζουν.

Είμαστε πολλοί όσοι πιστεύουμε ότι η υποταγή της χώρας στο ΔΝΤ και την Ε.Ε δεν είναι ο μοναδικός δρόμος για τους εργαζόμενους και τους νέους. Τα μέτρα τους δεν έχουν πια καμιά νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό.

Είμαστε πολλοί όσοι οργιστήκαμε με το σχέδιο του Υπουργού Καταστολής Χρυσοχοϊδη να μας εκφοβίσει, μετατρέποντας τις πορείες σε θάλαμο αερίων από τα δακρυγόνα και τις αναίτιες επιθέσεις στους διαδηλωτές.

Είμαστε πολλοί όσοι προτιμήσαμε να φωνάξουμε ένα ΩΣ ΕΔΩ κόντρα στο ψέμα, την ηττοπάθεια και τη μιζέρια που σκορπούν κάθε μέρα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.  

Είμαστε πολλοί όσοι εξοργιστήκαμε για το θάνατο 3 ανθρώπων με ευθύνη της κυβέρνησης, των μέτρων της και της καταστολής που πυροδοτούν την ένταση και τη βία αλλά και του Βγενόπουλου που κράτησε ανοιχτή την τράπεζα, γνωρίζοντας τους κινδύνους.

Είμαστε πολλοί όσοι δεν ανεχόμαστε τους θλιβερούς βουλευτές που θα ψηφίσουν σήμερα τον αργό θάνατο του ελληνικού λαού μέσα σ’ ένα διακοσμητικό κοινοβούλιο. Να λογοδοτήσουν όσοι μας εξαπάτησαν.

Είμαστε πολλοί όσοι πιστεύουμε πως η αγανάκτηση και η μαζική δράση όλης της κοινωνίας μπορεί και πρέπει να οδηγήσει σ’ έναν μεγάλο λαϊκό ξεσηκωμό, το μόνο τρόπο για να νικήσει η ζωή και να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.  

Όλοι σήμερα στις 6μ.μ στο Σύνταγμα!