Δελτίο τύπου για την καταστολή της σημερινής περικύκλωσης της Βουλής, 28/6/2011

Τα τανκς και η χούντα είναι εδώ

Δεν θα καμφθεί η αντίσταση του λαού!

Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω!

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο αποκαλύφθηκε το σχέδιο της κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής, το οποίο είχε προφανή στόχο την τρομοκράτηση των χιλιάδων διαδηλωτών και την ακύρωση της παλλαϊκής κινητοποίησης για τον 48ωρο αποκλεισμό της Βουλής, όπου ψηφίζεται το Μεσοπρόθεσμο.

Με την βοήθεια ομάδων που δεν έχουν καμιά σχέση με το μαζικό κίνημα και τις πλατείες, και που εκφράζουν ανοιχτά την εχθρότητά τους προς το μεγαλειώδες ειρηνικό δημοκρατικό κίνημα, ξεδίπλωσαν το καλά οργανωμένο σχέδιό τους. Πνίγοντας το Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους με τόνους χημικών και εξαπολύοντας δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των διαδηλωτών, αδιαφορώντας για πιθανά θύματα, αποκάλυψαν τις εντολές που είχαν από την απομονωμένη και πανικόβλητη κυβέρνηση, η οποία μετά τις απειλές τύπου Πάγκαλου καταφεύγει στην ωμή βία για να κρατηθεί στην εξουσία, εκτελώντας το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την τρόικα. Η χούντα σήμερα θέλησε να καταργήσει, να καθαρίσει με την ωμή βία και καταστολή την πλατεία Συντάγματος.

Ο λαός, όμως, οι χιλιάδες αγωνιζόμενοι στην Πλατεία Συντάγματος και σε όλες τις πλατείας της χώρας θα εντείνουν τον αγώνα. Θα σπάσουν την τρομοκρατία. Θα διώξουν την κυβέρνηση και το Μνημόνιο.

Η χούντα δεν τελείωσε το ’73!

Στον πάσσαλο της ατίμωσης όσοι ψηφίσουν το κατάπτυστο μεσοπρόθεσμο!

Στον πάσσαλο της ατίμωσης όσοι σχεδίασαν και εκτέλεσαν το πογκρόμ ενάντια στο λαό στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο αγώνας συνεχίζεται! Για πραγματική δημοκρατία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και χειραφέτηση.