Δελτίο Τύπου της ΚΟΕ για τη σφαγή στη Γάζα, 28/12/2008

Το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ κορύφωσε τη δολοφονική, γενοκτονική πολιτική του με την αιματηρότερη και την πιο βάρβαρη σφαγή εκατοντάδων Παλαιστίνιων, παιδιών και αμάχων. Τα εξηντάχρονα της Νάκμπα (1948-2008) για το μαρτυρικό και ηρωικό λαό της Παλαιστίνης κλείνουν με τον πιο αιματηρό τρόπο. Με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο για τη φύση του κράτους που ΗΠΑ και ΕΕ έχουν ορίσει χωροφύλακα στη Μέση Ανατολή. Η παρατεταμένη εξόντωση με τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας αντικαταστάθηκε από τη μαζική δολοφονία εκατοντάδων Παλαιστινίων.

Οι κυβερνήσεις της ΕΕ εξακολουθούν να κοιτούν σιωπηλές και συνενόχες, συμψηφίζοντας την αντίσταση του κατεχόμενου λαού με την αιματηρή κατοχή του Ισραήλ, κρατώντας ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον επιτιθέμενο και τον αμυνόμενο.

Η ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει να μιλά για "φαύλο κύκλο βίας" και να καταδικάσει άμεσα και απερίφραστα τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον παλαιστινιακό λαό που τιμωρείται επειδή εξακολουθεί να αντιστέκεται σε έναν πάνοπλο αντίπαλο.

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση χωρίς όρους και προϋποθέσεις στην ηρωική Παλαιστίνη.

Όλοι στη συγκέντρωση καταγγελίας του εγκληματικού σιωνιστικού κράτους τη Δευτέρα 29/12/2008 στις 18:00 έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ.