Το χρονικό του ξεσηκωμού – Κυριακή, 07/12/2008

Στο δρόμο, στο δρόμο, θα σπάσουμε τον τρόμο!

Για την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας οι μέρες αυτές είναι μέρες ξεσηκωμού ενάντια στην κυβέρνηση της ακρίβειας, της διαφθοράς, του νεοφιλελευθερισμού, του αίματος. Είναι μέρες κλιμάκωσης του αγώνα εναντίον μιας αντιλαϊκής και αντι-νεολαιίστικης κυβέρνησης.

Χαιρετίζουμε τις σημερινές πολύ μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Είναι η απάντηση του μαζικού προοδευτικού κινήματος στην κυβέρνηση των δολοφόνων. Δείτε σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ.

Να μετατρέψουμε τη διαδήλωση της Δευτέρας σε μαζική – πολιτική καταγγελία. Δείτε το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την διαδήλωση της Δευτέρας στα Προπύλαια. Μαθητές και Φοιτητές να προχωρήσουν σε αποχή από τα μαθήματα και καταλήψεις Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Δείτε σχετική προκήρυξη της ΚΟΕ μαθητών και πλαίσιο των Αριστερών Σχημάτων Φοιτητών. Να καλέσουμε σε γειτονιές, εργασιακούς χώρους, σχολεία και σχολές όλο τον κόσμο να κατέβει στην απεργία της Τετάρτης 10/12 και να καταδικάσει την κυβέρνηση.

Η γενική απεργία της Τετάρτης να μετατραπεί σε Λαϊκό Δικαστήριο για την κυβερνητική πολιτική. Δείτε δελτίο τύπου της ΚΟΕ.