ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α., 03/09/2007

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, στις 3/9/2007 στις 09:00, ο Γιώργος Παπαϊωάννου, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθηνών και στέλεχος της ΚΟΕ, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

 

Γιώργος Παπαϊωάννου

Γιώργος Παπαϊωάννου

«Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ είναι που κάνουν πολιτική πάνω στα αποκαΐδια. Εκμεταλλεύονται την τεράστια καταστροφή και προετοιμάζουν την επόμενη μέρα. Ήδη οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες διαφημίζονται και ετοιμάζονται να εφορμήσουν.

Σχετικά με όσα είπε ο κ.Τατούλης και ο κ.Καρατζαφέρης περί ακραίων δηλώσεων του πρόεδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. απαντάμε ότι ακραίες και θρασύτατες είναι οι δηλώσεις του Καραμανλή, ότι το συμπέρασμα από τις πυρκαγιές είναι να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης, τη στιγμή που ακριβώς η πολιτική της κυβέρνησης για λιγότερο κοινωνικό κράτος και λιγότερες κοινωνικές δαπάνες είναι αυτή που έκαψε τη χώρα.

Ο κ.Ψωμιάδης λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του δε θέλει κυβέρνηση στον τόπο. Η Νέα Δημοκρατία δε θέλει, φαίνεται, αντιπολίτευση. Θέλει να επιβάλει τη σιωπή. Ο δικομματισμός πρέπει να τιμωρηθεί και να δυναμώσει η αριστερή αντιπολίτευση και η ενωτική Αριστερά».