ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α., 02/09/2007

Ο νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Βασίλης Χατζηλάμπρου, την Κυριακή 2/9/2007, δήλωσε σχετικά με τα γκάλοπ και τα ποσοστά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:

Βασίλης Χατζηλάμπρου

Βασίλης Χατζηλάμπρου

«Να πάμε ακόμα πιο αποφασιστικά στον αναποφάσιστο κόσμο, στην απροσδιόριστη ψήφο, στους νέους ψηφοφόρους. Όλα δείχνουν πως ο δικομματισμός χάνει δυνάμεις, πως τα μικρά κόμματα ενισχύονται αλλά μεγάλος νικητής εμφανίζεται η αποχή.

Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι του δικομματισμού. Το σιχτίρισμα του λαού απέναντι στον επικίνδυνο Καραμανλή και στον ανίκανο συμπολιτευτή  Παπανδρέου, ο δικομματισμός προσπαθεί να το στρέψει μακριά από την ενίσχυση της αριστεράς, μακριά από την πολιτική ενίσχυση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πάνε να εμφανίσουν μέσα από τα γκάλοπ ότι μεγάλο κομμάτι κόσμου μαυρίζει συνολικά όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Είναι ψέμα. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενισχύεται κάθε μέρα κυρίως από αυτό τον αγανακτισμένο, αναποφάσιστο κόσμο. Η σαφής αντικυβερνητική και αντιδικομματική πολιτική του, μαζί με την διέξοδο που προτείνει για να αλλάξουν τα πράγματα στο τοπίο, αγγίζει πολλαπλασιαστικά το νέο κόσμο, τον αριστερό που αγωνιά, τους εργαζόμενους.

Τα γκάλοπ πέρα από την παραμόρφωση αυτής της δυναμικής δείχνουν και μια αλήθεια. Πως μεγαλώνει μέσα στο λαό μια δυσαρέσκεια που αναζητά στέγη σε μια αριστερή πολιτική που θα κόψει τον αέρα του δικομματισμού. Να πούμε στο κόσμο πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει αυτή την πολιτική στα χέρια του. Αυτό να φτάσει παντού μέχρι της 16 Σεπτέμβρη».