«Εποχή τεράτων, εποχή προσφοράς» | Το πρόγραμμα της Ανοιχτής Πανελλαδικής Συνάντησης της ΚΟΕ

Ανοιχτή Πανελλαδική Συνάντηση ΚΟΕ
Στις 5-6 Μαΐου στην Αθήνα, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Tο Σαββατοκύριακο, στις 5 με 6 Μάη, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, φίλοι και μέλη της ΚΟΕ αλλά και όσες και όσοι ενδιαφέρονται θα βρεθούμε στην Αθήνα σε μία ανοιχτή πανελλαδική συνάντηση με δύο θέματα:

Α. Η απειλή του πολέμου, η τουρκική επιθετικότητα και η στάση μας
Β. Οι επιλογές της ΚΟΕ σε μία ταραγμένη περίοδο

Το πρόγραμμα της συνάντησης είναι το εξής:

Σάββατο 5 Μαΐου

14:00 Προσέλευση-Εγγραφές

16:00 Άνοιγμα της διαδικασίας

16:30 Η απειλή του πολέμου, η τουρκική επιθετικότητα και η στάση μας

  • Ιστορικό των ελληνοτουρκικών σχέσεων
  • Eξωτερική πολιτική και ελληνική κοινωνία
  • Η οπτική μας
  • Συζήτηση

Κυριακή 6 Μαΐου

10:00 Οι επιλογές της ΚΟΕ σε μια ταραγμένη περίοδο

  • Νέα εποχή – Νέα καθήκοντα
  • Επιλογές και μετασχηματισμοί
  • Συζήτηση

15:00 Αποφάσεις

***
Στο Δελτίο 17 δημοσιεύεται το εισηγητικό υλικό για την προετοιμασία της πανελλαδικής συνάντηση. Πιστεύουμε ότι αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει μαζί με όσους βλέπουν με ενδιαφέρον το συλλογικό μας εγχείρημα, παρακολουθούν την εφημερίδα Δρόμο, προβληματίζονται με τα όσα συντελούνται και θέλουν να προσανατολίσουν την σκέψη και την δράση τους συλλογικά.

Πάρτε μέρος στην συνάντηση

Στα πλαίσια αυτά είναι ανοικτή η πρόσκληση σε όσους βλέπουν με ενδιαφέρον το συλλογικό εγχείρημά της ΚΟΕ, στους αναγνώστες και τους φίλους τουΔρόμου, σε όσους μοιράζονται κοινούς προβληματισμούς και αγωνίες, να πάρουν μέρος στην συζήτηση αυτή.

Οι τρόποι για να συμμετάσχει κάποιος/α στις διαδικασίες της πανελλαδικής συνάντησης είναι δύο. Είτε στέλνοντας κάποιο κείμενο συνεισφοράς στην συζήτηση στο mail: dialogos@koel.gr, είτε δηλώνοντας την πρόθεση του/της να παρακολουθήσει και να πάρει μέρος στο διήμερο της Ανοιχτής Πανελλαδικής Συνάντησης, στέλνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του/της στο enimerosi@koel.gr ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 210-3845870 – 6956302771.