Πάρε μέρος στο ανοιχτό πανελλαδικό σώμα

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ «ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ» ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ

Στις 11-12 Μαρτίου, στην Αθήνα, θα γίνει το Ανοιχτό Πανελλαδικό Σώμα της ΚΟΕ μέσα σε ένα ιδιαίτερο πολιτικό και ιδεολογικό περιβάλλον. Η χώρα βυθίζεται πιο βαθιά στο καθεστώς της αποικίας χρέους και ο γεωπολιτικός ορίζοντας συννεφιάζει, ενώ μεγάλες αλλαγές σημειώνονται σε παγκόσμια κλίμακα.

Η ΚΟΕ φιλοδοξεί να προχωρήσει σε μια διαδικασία που να μην χαρακτηρίζεται από «αυτοαναφορικότητα» και εσωστρέφεια. Σκοπεύει έτσι να οργανώσει μια ανοιχτή συζήτηση που να ακουμπά τους προβληματισμούς ευρύτερου κόσμου, ο οποίος πασχίζει για έναν σύγχρονο προσανατολισμό μπροστά στα νέα δεδομένα.

Η ΚΟΕ καλεί όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει και να πάρει μέρος στο Ανοιχτό Πανελλαδικό Σώμα να στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας του και την ηλεκτρονική του διεύθυνση στο dialogos@koel.gr ή να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210-3845870.

Στα παρακάτω λινκ μπορείτε να βρείτε τα υλικά της συζήτησης και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη μελών της ΚΟΕ.

[contact-form to=”dialogos@koel.gr”][contact-field label=”Όνομα” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Επώνυμο” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Τηλέφωνο” type=”text” required=”1″ /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″ /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Σχόλια” type=”textarea” required=”1″ /][/contact-form]