Οι κάτοικοι της Γάζας ζωντανά πειραματόζωα νέων αμερικανικών όπλων, του Ν.Τ.

Γνωστά απαγορευμένα όπλα και νέα υψηλής φρίκης και άλλα ακόμη που θα πληροφορηθούμε αργότερα ή που μόνο υψηλής ειδίκευσης επιστημονικές ομάδες με κρατική στήριξη θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν σε θύματα και θραύσματα. Η Γάζα, όπως και ο Λίβανος, το Ιράκ και η Γιουγκοσλαβία πιο πριν, παρέχουν τα ζωντανά πειραματόζωα που πάνω τους δοκιμάζονται τα νέα οπλικά συστήματα των ΗΠΑ. Σε ένα βαθμό αυτό συμβαδίζει με το στόχο της εσκεμμένης φρικαλεότητας και μαζικής τρομοκρατίας;

Τα ανατριχιαστικά ιατρικά πειράματα σε εκατοντάδες κρατουμένων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης από το γιατρό των Ες-Ες Μένγκελε ωχριούν μπροστά στο μαζικό πείραμα σε βάρος των κατοίκων της Γάζας από ΗΠΑ και Ισραήλ. Η σιωπή της "Διεθνούς Κοινότητας" είναι εξίσου εγκληματική.

Ορισμένα που βεβαιωμένα χρησιμοποιήθηκαν είναι τα παρακάτω.

  • Τα βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου, που έχουν μεγάλη ικανότητα διάτρησης αρμάτων, έχουν ενοχοποιηθεί ως παράγοντας του συνδρόμου του Κόλπου, που μαστίζει τους βετεράνους των πολέμων στο Ιράκ, όπως και για τους αυξημένους καρκίνους σε πρώην πολεμικά πεδία.
  • Οι βόμβες διασποράς είναι απαγορευμένες γιατί στρέφονται αδιάκριτα –και όχι μόνο στιγμιαία– εναντίον του τοπικού πληθυσμού.
  • Οι θερμοβαρικές βόμβες κάτι σαν εξελιγμένες και μεγάλης ισχύος ναπάλμ. Οι ΘΒ βόμβες εκρήγνυνται σε δύο φάσεις, αναπτύσσουν υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις καθώς και κενό οξυγόνου σε μεγάλη απόσταση, έχουν τεράστια καταστρεπτική ισχύ απέναντι σε ανθρώπους και κτίρια. Αν εκραγούν στην είσοδο ενός τούνελ, είναι ικανές να σκοτώσουν σε μεγάλη απόσταση. Ένα μικρό ΘΒ βλήμα είναι ικανό να γκρεμίσει διώροφο κτίσμα. ΘΒ ήταν οι "περίεργες" βόμβες που ανέφεραν οι Λιβανέζοι ότι έπεφταν μέσα σε πολυώροφα κτίρια, που χωρίς μεγάλο κρότο ή έκρηξη κατέρρεαν ύστερα από λίγο.
  • Η ρωσική FOAB ζυγίζει 7 τόνους και έχει ισχύ ισοδύναμη με 44 τόνους ΤΝΤ και ακτίνα δράσης 300 μέτρα –κάτι σαν μικρό πυρηνικό– και αντίστοιχες πιέσεις.
  • Οι βόμβες λευκού φωσφόρου είναι απαγορευμένες γιατί προκαλούν φρικτό θάνατο ή τραύματα κατακαίοντας το θύμα από μέσα, ακόμη κι ένα μικρό θραύσμα.
  • Στη Γάζα χρησιμοποιήθηκαν οι απαγορευμένες εκρηκτικές σφαίρες. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης καινούρια βλήματα που εκρήγνυνται, όπως οι νάρκες κατά προσωπικού, που απαγορεύτηκαν γιατί εκτοξεύουν θανατηφόρα μεταλλικά θραύσματα σε μεγάλη απόσταση.
  • Τέλος, οι DIME (βόμβες υψηλής πυκνότητας αδρανούς μετάλλου) περιέχουν "πούδρα" βαρέων μετάλλων, που κυριολεκτικά θρυμματίζει ή ακρωτηριάζει όλους τους ανθρώπους σε απόσταση 5-10 μέτρων.

Ν.Τ.