Μήνυμα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

nomkia_bfl

nomkia_bflΑποχαιρετισμός για τη Μαριάννα

Συγκεντρωθήκαμε σήμερα για να αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας Μαριάννα, κορυφαίο στέλεχος της Αριστεράς στην πόλη και τον νομό Θεσσαλονίκης.

Σαν εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, αποχαιρετώ την Μαριάννα που με τη ζωή της και τη δράση της πρόσθεση μόνο θετικά στοιχεία στο βιβλίο των κοινωνικών αγωνιστών, των πραγματικών επαναστατών που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την κοινωνική δικαιοσύνη, τη ζωή με αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη, την αγάπη για τον άνθρωπο, για τις μικρές και καθημερινές του ανάγκες.

Την Μαριάννα τη γνωρίσαμε στους αγώνες των εργαζομένων για τα προβλήματά τους. Την είχαμε καθημερινά μαζί μας στις μεγάλες κινητοποιήσεις μας για το ασφαλιστικό, για την ανεργία και τις διεκδικήσεις μας για καλύτερες συνθήκες ζωής και δουλειάς.

Η Μαριάννα που γνωρίσαμε ήταν αγωνίστρια, από αυτούς που δεν ζητούν τίποτε για τον εαυτό τους, που δεν φιλοδοξούν τίποτε το ιδιωτικό, κάτι που στις μέρες μας είναι σπάνιο. Μοναδική της φιλοδοξία και καθημερινή της φροντίδα ήταν αν είναι χρήσιμη, να πολεμήσει την κοινωνική αδικία.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει στην μητέρα της Μαριάννας τα πιο βαθιά αισθήματα συμπαράστασης και στην μεγάλη οικογένειά της, την ΚΟΕ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ: να συνεχίσουν τη δράση της με μεγαλύτερη πίστη, για να έρθουν οι καλύτερες μέρες που η Αγαπημένη μας Μαριάννα ονειρεύτηκε.

ΕΚ Θεσσαλονίκης