«Έφυγε» η συναγωνίστρια Aλέκα Γιαννακοπούλου

Η Αλέκα Γιαννακοπούλου υπήρξε ένθερμη υποστηρίκτρια του συνδυασμού «Αριστερά στην Αυτοδιοίκηση». Ενώ ήδη έδινε δύσκολο αγώνα με τις χημειοθεραπείες, έστειλε τα χαρτιά της για υποψηφιότητα και οικονομική συνδρομή. Η ίδια δήλωνε «στρατιώτης» της υπόθεσης. Ήταν υποψήφια του νομαρχιακού συνδυασμού, καταγόμενη από την Άρλα του Δήμου Ωλενίας.

Τελευταία φορά συναντηθήκαμε με την Αλέκα στις πρόσφατες φοιτητικές κινητοποιήσεις. Όταν τη ρώτησα για την κατάστασή της, μου αποκρίθηκε: «Αυτό δεν αποτελεί θέμα. Το ζήτημα είναι οι χιλιάδες νέοι που μπαίνουν στις διαδηλώσεις». Και παρά την ταλαιπωρία από την ασθένειά της, το πρόσωπό της φωτίστηκε.

Βασίλης Χατζηλάμπρου, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αχαΐας

Η Εκπαιδευτική Παρέμβαση Αχαΐας, στέλεχος της οποίας υπήρξε η Αλέκα Γιαννακοπούλου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Οι συναγωνιστές και φίλοι της Αλέκας, αντί για στεφάνι, θα συγκεντρώσουμε χρήματα που θα κατατεθούν στην εφημερίδα Αντιστάσεις της Αχαΐας. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν, ας επικοινωνήσουν με τα τηλ.: 6974 813287 (Βασίλης), 6932 411300 (Γιώργος), 6976 791812 (Παναγιώτης)».