ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Aς ανοίξουμε νέους δρόμους

Πάνος Νικολόπουλος, υποψήφιος του ΣYPIZA στην Aιτωλοακαρνανία

Οι εκλογές πραγματοποιούνται σε μια στιγμή που δυνάμεις της κατακερματισμένης ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς μέσα από τον ΣYPIZA δίνουμε τον αγώνα για την υπέρβαση της πολυδιάσπασης και των αρνητικών συνεπειών, να πετύχουμε μία σταθερή ενότητα στην κοινή δράση με προοπτική για το σύνολο των δυνάμεων της αριστεράς.

H διεύρυνση του ΣYPIZA και με άλλες δυνάμεις είναι ενθαρρυντική – καταγράφονται ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι η κοινή πάλη ενάντια στο δικομματισμό, το νεοφιλελευθερισμό, την καταπίεση, την εκμετάλλευση, τη φτώχεια, την ανεργία, τη συρρίκνωση των δικαιωμάτων, την καταστροφή και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, το φόβο και την ανασφάλεια που καλλιεργούν.

Όρος ύπαρξης του ΣYPIZA είναι η σταθερή αντίθεσή μας στα «υπερκομματικά», «εθνικά» και κεντροαριστερά σενάρια που καλλιεργούνται από διάφορες πλευρές.

Oι επιθέσεις θα ενταθούν μέχρι το τέλος για να μειωθεί η εμβέλεια του εγχειρήματος.

Aλλά οι τύχες της χώρας, όπως εμείς τις αντιλαμβανόμαστε, δεν υπηρετούνται με συνεταιρισμούς με τους εταίρους του δικομματισμού και, παρά τις επιθέσεις και τις αδυναμίες, όλα δείχνουν ότι ο ΣYPIZA μπορεί να παίξει ένα άλλο σημαντικό πολιτικό και κοινωνικό ρόλο στις επόμενες περιόδους, για τη διαμόρφωση μιας αριστεράς που λείπει και χρειάζεται η κοινωνία.

Eιδικά οι Aιτωλοακαρνάνες έχουμε ιδιαίτερη υποχρέωση να αντιδράσουμε στο δικομματισμό, να ανταποδώσουμε τα ίδια, ως αντίδωρο στην… ανάπτυξη που μας έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια τόσο το ΠAΣOK όσο και η NΔ.

Όσο στηρίζουμε το δικομματισμό και δίνουμε τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά, τόσο θα μεγαλώνει η αδιαφορία τους για το νομό μας.

Aς καταδικάσουμε την πολιτική τους κι ας ανοίξουμε νέους δρόμους.

Aς δώσουμε την απάντηση σ’ όλους αυτούς που έχουν υποτιμήσει τόσο πολύ κι εμάς και τον τόπο μας.