Δελτίο τύπου για την νέα επέμβαση των ΜΑΤ και του εργολάβου στην Κερατέα, 30/3/2011

Να φύγουν τώρα τα ΜΑΤ και οι εργολάβοι από την Κερατέα!

Η «κυβέρνηση» των μεγαλοεργολάβων, αγνοώντας ακόμη και τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις, εντείνει την επίθεση στην Κερατέα. Οι «υπουργοί» συναγωνίζονται σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, ότι ο ΧΥΤΑ θα κατασκευαστεί «πάση θυσία»! Τους απευθύνουμε την ερώτηση που υπέβαλε και ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής, δίχως να λάβει απάντηση: «Το “πάση θυσία” κύριε Υπουργέ σημαίνει ότι θα έχουμε τώρα πια και νεκρούς;»

Χαιρετίζουμε τους ηρωικούς κατοίκους της Κερατέας που σαν μια γροθιά απαντούν καθημερινά εδώ και σχεδόν 4 μήνες στη χούντα των τροϊκανών και στους γενίτσαρους των μεγαλοεργολάβων. Να γνωρίζουν ότι πλατιά λαϊκά στρώματα είναι αλληλέγγυα με τον παραδειγματικό, δίκαιο και αποφασιστικό αγώνα τους, που δεν μπορούν να τον σπιλώσουν το ψέμα και η λάσπη των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης.

Είναι ιδιαίτερα προκλητικό τα ΜΜΕ και τα κόμματα του πλούτου να συκοφαντούν τους κατοίκους που αντιστέκονται στους ΧΥΤΑ. Λύση στο πρόβλημα υπάρχει: Η ανακύκλωση – απλή, φθηνή, με άμεση εφαρμογή. Και, μια και οι «υπουργοί» και οι μεγαλοδημοσιογράφοι φαίνεται ότι νοιάζονται για το κοινό καλό, το πρώτο Δημόσιο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών προτείνουμε να γίνει σε ένα από τα πλούσια προάστια της Αθήνας, όπου κατοικούν αυτοί.

Η επίθεση στους κατοίκους της Κερατέας εντάσσεται στα πλαίσια της γενικευμένης αντιδημοκρατικής εκτροπής της ελέω τρόικας «κυβέρνησης» Παπανδρέου, που έχει καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας και λαϊκής κυριαρχίας. Για τη σωτηρία όχι μόνο της Κερατέας αλλά ολόκληρης της χώρας, ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!

Όσο γρηγορότερα ενωθεί όλος ο λαός και διώξει αυτή την «κυβέρνηση», τόσο το καλύτερο!