ΣΥΡΙΖΑ – Χαιρετισμός στο 3ο Συνέδριο της ΚΟΕ

Προς τις/τους συνέδρους της ΚΟΕ

 Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις εργασίες του 3ου Συνεδρίου σας, που διεξάγεται σε μια κρίσιμη φάση και για την κοινωνία και για την Αριστερά.

Το πολιτικό σύστημα μετά την επίθεση στην κοινωνία, τώρα επιτίθεται ανοιχτά και στην Αριστερά, στην προσπάθεια του να ανακόψει το κύμα συμπάθειας που έχει αναπτυχθεί προς τις δυνάμεις της Αριστεράς, λόγω της στράτευσης της στον αγώνα ενάντια στα μνημόνια, για την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και της δημοκρατίας.

Με τον εκφοβισμό, τη συκοφάντηση και τη (συν)ενοχοποίηση της Αριστεράς, προσπαθούν να αντλήσουν ψήφους από τις πληττόμενες κοινωνικές δυνάμεις, φρεσκάροντας τα παλιά υλικά του μετεμφυλιακού κράτους της δεξιάς.

Η ενότητα της Αριστεράς, η υπεράσπιση του παρόντος και της ιστορίας της και κυρίως η σταθερή πορεία της στο μέλλον, μαζί με την κοινωνία, αποτελεί την καλύτερη απάντηση στους σύγχρονους Γκαίμπελς.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις αποφάσεις και τα πορίσματα του 3ου Συνεδρίου σας, για να αναζωογονηθεί η συλλογική δράση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα μέτωπα.

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ