Σχόλιο για τη δήλωση του πρωθυπουργού, 25/4/2010

2010_04_23_emu_min

2010_04_23_emu_minΟ πρωθυπουργός αναφερόμενος στις 24/4 σε αφίσες της ΚΟΕ δήλωσε ότι θα μπορούσε να προσυπογράψει και εκείνος τα συνθήματα ενάντια στο ΔΝΤ και την Κομισιόν, τονίζοντας όμως ότι αυτοί «δεν θα φύγουν με πέτρες και δεν θα φύγουν με βία. Θα φύγουν όταν εμείς έχουμε βάλει τάξη στην οικονομία μας, όταν εμείς έχουμε δείξει αξιοπιστία».

Καταρχήν, η δήλωση αυτή δεν μας κάνει εντύπωση. Είναι ο κ. Παπανδρέου που αφού υπέκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού, μιλώντας για την ανάπτυξη, τα λεφτά που υπάρχουν και τον σοσιαλισμό, εφαρμόζει τώρα μια πολιτική που οδηγεί την κοινωνία στη βαρβαρότητα. Γιατί λοιπόν και σήμερα να μην προσυπογράψει συνθήματα ενάντια σε αυτούς που ο ίδιος εγκατέστησε πανηγυρικά στη χώρα;

Εκείνο, όμως, που δεν μπορεί να πείσει ούτε μικρά παιδιά σήμερα στην Ελλάδα είναι ότι το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα φύγουν όταν μπει τάξη στην οικονομία. Η αλήθεια είναι ότι θα μείνουν εδώ μέχρι να αφήσουν πλέον μόνο συντρίμμια στην κοινωνία, μέχρι να μην υπάρχει τίποτα άλλο να κλέψουν. Για αυτό ο λαός θα πρέπει να κινητοποιηθεί αποφασιστικά και με κάθε τρόπο να διώξει τους σύγχρονους δυνάστες και όσους τους υπηρετούν.