2η Πανελλαδική Σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ

10-12 Απριλίου, Κλειστό Γήπεδο Π.Φαλήρου “Tae Kwon Do”

Γεμάτο είναι για το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ από συνελεύσεις, συζητήσεις, παρεμβάσεις και δράσεις. Πιο συγκεκριμένα:

Όπως είναι ήδη γνωστό, στις 10-12 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η 2η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με συμμετοχή χιλιάδων αγωνιστών από όλη τη χώρα, με δύο θέματα: την έγκριση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις για τις ευρωεκλογές. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι δύο σχετικές εισηγήσεις από τη Γραμματεία, και έχει οριστεί στις 21, 22 και 29 Μαρτίου (αλλά και σε άλλες ημερομηνίες αν δεν είναι δυνατό σε αυτές) να πραγματοποιηθούν παντού τοπικές και κλαδικές συνελεύσεις για να συζητηθούν οι εισηγήσεις αυτές και να διατυπωθούν γνώμες, προτάσεις, σκέψεις. Επίσης έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι θεματικές συναντήσεις των επιτροπών δικαιωμάτων, παιδείας, γυναικών και προγραμματίζονται οι θεματικές συζητήσεις του περιβάλλοντος και της εργατικής πολιτικής.

Παράλληλα στη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις μέρες γίνονται συζητήσεις για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου και για άλλα ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν μέχρι την Πανελλαδική Σύσκεψη. Ακόμα έχει καταρτιστεί μια σειρά δράσεων και παρεμβάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, με κυριότερες αυτές που θα γίνουν για την απεργία της 2 Απρίλη αλλά και τις αντιΝΑΤΟϊκές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 4 Απρίλη στη Λάρισα, στο Άκτιο και στην Σούδα.