Δελτίο Τύπου της ΚΟΕ για την εμπλοκή του λιμανιού του Αστακού στην Ισραηλινή σφαγή στη Γάζα, 12/01/2009

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας καταγγέλλει την ελληνική εμπλοκή που αποκαλύφθηκε πριν δύο μέρες με τη μεταφορά αμερικανικών πολεμοφοδίων για τη δολοφονική εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα. Αυτή η εμπλοκή είναι απόλυτη συνενοχή της κυβέρνησης Καραμανλή στο έγκλημα που συντελείται εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

  

Είναι ψέμα και υποκρισία ότι η κυβέρνηση δεν γνωρίζει. Όπως είναι ψεύτικη και υποκριτική η «έκκληση» της ελληνικής κυβέρνησης για εκεχειρία. Όταν η ελληνική επικράτεια χρησιμοποιείται για το γενοκτονικό, εξοντωτικό πόλεμο των Ισραηλινών νεο-ναζί, αποδεικνύεται απερίφραστα η συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης. Ειδικά όταν είχε προηγηθεί κατά τον πόλεμο στο Ιράκ ο ανεφοδιασμός της αμερικανικής στρατιωτικής μηχανής από τη βάση της Σούδας.


 

Η δραματική έκκληση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης προς τον ελληνικό λαό και τις διεθνείς προοδευτικές δυνάμεις να μη φτάσει το φορτίο στο Ισραήλ γιατί θα χρησιμοποιηθεί για τη σφαγή του λαού της Γάζας, πρέπει να προκαλέσει συναγερμό στους Έλληνες δημοκράτες και προοδευτικούς.

Όλοι την Πέμπτη 15/1/2009 στο λιμάνι του Αστακού

Καμιά διευκόλυνση στους φονιάδες του λαού της Παλαιστίνης

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στο μαρτυρικό λαό της Παλαιστίνης

Να κλείσει η πρεσβεία των σιωνιστών