Κατηγορίες: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Πρωτοβουλίες ΣΥΡΙΖΑ για τον φετινό αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους σε μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις των Εργατικών Κέντρων της χώρας για τον φετινό αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς με κεντρικό σύνθημα «δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει κεντρικά τις εξής πρωτοβουλίες:

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ με την υποψήφια ευρωβουλευτή Ελένη Σωτηρίου στη VODAFONE (Τζαβέλα 1-3, Χαλάνδρι) την Τρίτη 28/4 στις 9:00 το πρωί.

Περιοδεία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά την Τετάρτη 29/4 στις 10:00 το πρωί.

Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Θεόδωρο Δρίτσα στα γραφεία του ΝΑΤ (Εθν. Αντιστάσεως 1, Πειραιάς) την Τετάρτη 29/4 στις 11:00 το πρωί.

Συμμετοχή κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με τον επικεφαλής  του ευρωψηφοδελτίου του Ν.Χουντή στην κινητοποίηση του ΕΚΑ, στο κτίριο της NOVA  στα Γλυκά Νερά, την Τετάρτη 29/4 στις 2:00 το μεσημέρι.

Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΛΠ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Παναγιώτη Λαφαζάνη την Πέμπτη 30/4 στις 7:00 το πρωί.

Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Γιάννη Μπανιά στη ΔΕΛΤΑ (Λεωφόρος Ειρήνης 19, Ταύρος) την Πέμπτη 30/4 στη 13:30 το μεσημέρι.

Περιοδεία-συγκέντρωση με τον Αλέξη Τσίπρα και την υποψήφια ευρωβουλευτή Ελένη Σωτηρίου στην TELEPERFORMANCE (Βενιζέλου 330 (Θησέως), Καλλιθέα) την Πέμπτη 30/4 στις 17:00 το απόγευμα.

Προσυγκέντρωση του Δικτύου Συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή 1/5 στις 10:00 το πρωί στη συμβολή των οδών Χαλκοκονδύλη και Πατησίων και εν συνεχεία πορεία για την πλατεία Κλαθμώνος για συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Κοινοποίηση

Πρόσφατα άρθρα

Να σταματήσουμε τους εμπρηστές του πολέμου

- 1 - Η τάση προς τον πόλεμο δυναμώνει και τα επίκεντρά του διευρύνονται: είναι… Διαβάστε περισσότερα

16 Απριλίου 2024

Απορρίπτουμε τα Φερμπότεν!

Η τριπλή απαγόρευση που επέβαλε η γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση μεταξύ άλλων στον Γιάνη Βαρουφάκη, επικεφαλής… Διαβάστε περισσότερα

14 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση της ΚΟΕ για τη σύγκρουση στην κατεχόμενη Παλαιστίνη

[Στο τέλος παρατίθενται δύο κατατοπιστικά παραρτήματα: Α. Πληροφορίες για τη Γάζα και την τρέχουσα σύγκρουση,… Διαβάστε περισσότερα

10 Οκτωβρίου 2023

Πληροφορίες σχετικά με την νέα πολεμική ένταση στη Μέση Ανατολή

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α.1. Τι είναι η Γάζα ● Πολύ περιληπτικά, η Γάζα είναι μια παραθαλάσσια… Διαβάστε περισσότερα

9 Οκτωβρίου 2023

Κείμενα οργανώσεων της περιοχής της Μέσης Ανατολής (7/10)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Ως Παράρτημα Β' αναδημοσιεύουμε τις πρώτες ανακοινώσεις-τοποθετήσεις οργανώσεων της περιοχής της Μέσης Ανατολής,… Διαβάστε περισσότερα

9 Οκτωβρίου 2023

Τοποθέτηση της Κ.Ο.Ε. για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Το γενικό τοπίo  Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές γίνονται μέσα σε ένα κλίμα βουβό, χωρίς καμιά… Διαβάστε περισσότερα

19 Σεπτεμβρίου 2023