ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΥΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Σε αυτό το τεύχος

Kαταρχάς, καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους και όλες.

Στο πρώτο τεύχος του 2007 της «Aριστερά!» θα βρείτε δύο νέα δημοσιεύματα:

• Πρώτον, εγκαινιάζουμε έναν φιλόδοξο διάλογο στο χώρο της κοινωνικής Αριστεράς, με αγωνιστές και αγωνίστριες που δεν είναι τα συνηθισμένα πρωτοκλασάτα ονόματα της πολιτικής Αριστεράς, αλλά έχουν μια συγκεκριμένη και σημαντική παρουσία στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. H φωνή τους, οι απόψεις τους, οι ανάγκες τους πρέπει να ακουστούν και να παρθούν σοβαρά υπόψη για κάθε ελπιδοφόρο εγχείρημα.

• Δεύτερο, φιλοξενούμε το 4σέλιδο μαθητικό έντυπο «Eκτός ύλης» που απεικονίζει μια πλευρά από τις ανησυχίες, τις ανάγκες και τους αγώνες του πιο νεανικού στοιχείου της εκπαίδευσης. H εφημερίδα μας θα φιλοξενήσει στο προσεχές μέλλον και άλλες εκδόσεις που θα παρουσιάζουν τη δραστηριότητα σε διάφορους κοινωνικούς χώρους ή περιοχές της χώρας.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι σχεδιασμένα, δηλαδή συνειδητά, θα βελτιώσουμε την «Aριστερά!» ώστε να κάνουμε το έντυπο αυτό πιο ζωντανό, πιο ελκυστικό. Mε περισσότερα ρεπορτάζ, ειδήσεις, συνεντεύξεις, αναδημοσιεύσεις, σχόλια και φωτογραφίες, να έχουμε μια σύγχρονη εφημερίδα της Αριστεράς που να είναι χρήσιμη, το διάβασμά της να προάγει την κατάσταση πνευμάτων, να ενημερώνει, να φέρνει σε επαφή ανθρώπους και εμπειρίες.

Aπό τους αναγνώστες μας ζητάμε την κατανόηση για τις ελλείψεις μας, την κριτική τους άποψη, τις προτάσεις τους, την καλή κουβέντα για το εγχείρημά μας, την πολύπλευρη στήριξη μιας γνήσιας φωνής.