Μέχρι την τελευταία στιγμή δίνουμε τη μάχη της ψήφου

alt

alt Ανακοίνωση της ΚΟΕ – 4/5/2012

Η κρισιμότητα και το πολιτικό επίδικο των εκλογών της 6ης Μάη είναι δεδομένα, όπως δεδομένη είναι πλέον και η δυνατότητα ο λαός να ανοίξει έναν άλλο δρόμο ανεξαρτησίας, δημοκρατίας, χειραφέτησης. Έναν δρόμο που θα αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό και θα σημάνει την αρχή μιας άλλης πορείας. Μιας πορείας που ξεκινώντας από την ακύρωση των Μνημονίων και της δανειακής σύμβασης θα διαμορφώσει τους όρους για τη σωτηρία του λαού και της χώρας.

Στο πλαίσιο που διαμορφώνεται και με τα εκβιαστικά διλήμματα να μην μπορούν πλέον να παρασύρουν το λαό, είναι εξίσου κρίσιμο δυο μόλις μέρες πριν τις εκλογές να μην επαναπαυθεί κανένας στη δυναμική που αναδεικνύεται. Είναι κρίσιμο μέχρι την τελευταία στιγμή η μάχη της ψήφου να δοθεί άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, παρέα την παρέα.

Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στην ενωτική, μετωπική, ριζοσπαστική Αριστερά μπορεί να αλλάξει πολλαπλά τα δεδομένα. Μπορεί να φέρει το λαό και τις ανάγκες του στο προσκήνιο. Μπορεί να σηματοδοτήσει ευρύτερες αλλαγές στις 7 Μάη.

Με πίστη στο λαό και την ενωτική Αριστερά, μέχρι την τελευταία στιγμή δίνουμε τη μάχη της ψήφου.