ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Δήλωση του Αλέκου Αλαβάνου στην εφημερίδα «Αριστερά!»

Η δυναμική άνοδος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς στις τελευταίες εκλογές δημιουργεί αναμφισβήτητα νέες δυνατότητες στην κοινή προσπάθειά μας για την απαρχή ενός νέου πολιτικού τοπίου στη χώρα μας.

Η μάχη που δώσαμε όλοι μαζί έφερε ελπιδοφόρα αποτελέσματα, που μας δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες και μας υποχρεώνουν να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος από τον πολύχρωμο χώρο της Αριστεράς, οι νέοι και οι νέες, στο ενωτικό εγχείρημά μας.

Σε αυτή τη μάχη ιδιαίτερη υπήρξε η συμβολή των συντρόφων από την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό. Με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια, με την πολύπλευρη και σε όλη την Ελλάδα ενεργοποίησή τους, με την οργανωμένη και μαχητική παρουσία των νέων της, με τη δράση τους στα κοινωνικά κινήματα, στήριξαν το κοινό εγχείρημά μας, έδωσαν ώθηση στην ανάπτυξή του από τα κάτω.

Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ακόμη πιο αποφασιστικά τους κοινούς αγώνες για να βρουν διέξοδο οι ελπίδες των εργαζομένων, της νεολαίας, των δημοκρατικών πολιτών που αναζητούν εναλλακτική λύση σε μια ισχυρή Ριζοσπαστική Ενωμένη Αριστερά.